TEAMBUILDINg

Take a break

Heb je een lange vergadering voor de boeg? Dan is het een goed idee om een vergaderbreak in te plannen. Even de vergadering helemaal loslaten en iets anders doen. Samen de handen uit de mouwen steken met een kookworkshop of lekker een rondje Veluwe doen. Daarna kun je er weer met frisse energie tegenaan!

 

Lekker naar buiten

Voor de outdooractiviteiten werken wij o.a. samen met SOS Events, dé specialist op het gebied van bedrijfsuitjes! Hieronder een greep uit de mogelijkheden, maar heb je iets anders in gedachten dan gaan we samen aan de slag om er een tof teamuitje van te maken.

Klimbos – teambuilding op hoogte

Klimmen op 18 meter hoogte; dat is niet niks. Wie durft het aan, tussen de bomen door klimmen en tokkelend naar beneden? Het parcours begint makkelijk, maar wordt steeds lastiger. Wie verlegt zijn grenzen en durft door te gaan? Welke teamleden helpen elkaar en wie zorgt alleen voor zichzelf? Het klimbos biedt inzicht!

E-Chopper rijden over de veluwe

E-choppers zijn elektrisch aangedreven scooters waarmee je ontspannen en geruisloos een prachtige route over de Veluwe heen rijd. Met de extra dikke banden en het brede stuur heeft die een echte stoere chopper look. Op het moment van wegrijden verschijnt er bij iedereen al een lach op het gezicht en onderweg krijg je natuurlijk ook nog veel bekijks!

Drop je collega’s in het onbekende

Plotseling sta je met je teamgenoten midden op de Veluwe met alleen een iPad in je handen. Hiermee navigeer je naar de volgende teamopdracht. Interessant is: wie neemt de iPad in handen? Wie neemt de leiding? En wie volgt zonder morren? En wie sputtert juist tegen? Een dropping levert inzichten en handvatten op om aan je team te werken.