In het buitengebied

Tarieven

Een bijeenkomst in het buitengebied betekent samenzijn in een natuurlijke en ontspannen omgeving, waar ruimte is voor inspiratie, creativiteit en spontane ideeën. 

De werkplaats is daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen, teammeetings, trainingen en workshops.

Je hebt de werkplaats altijd exclusief tot je beschikking.

De standaard tarieven voor een bijeenkomst in de werkplaats vind je hieronder. Voor terugkerende activiteiten of meerdaagse bijeenkomsten hanteren wij speciale kortingen, je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

 

€525,- / hele dag

08.00 – 17.30 uur

€325,- / halve dag

ochtend 08.00-13.00 uur
middag 13.00.17.30 uur

€495,- / avond

 18.00 – 21.30 uur

Cake bij de koffie
Lunch

Eten & drinken

In het buitengebied houden we van lekker eten en drinken. Wist je dat je al na 1 uur intensief vergaderen meer moeite hebt om je te concentreren? Daarom geniet je tijdens je verblijf van een uitbreid assortiment ‘brainfood’. Deze snacks zorgen er voor dat je in no-time een concentratie boost krijgt, zodat je weer even vooruit kunt.

Daarnaast maak je onbeperkt gebruik van heerlijke koffie, verschillende soorten thee, (fruit)water, bruisend water, frisdrank, diverse lekkernijen en een grote schaal met fruit voor €7,50 per persoon per dagdeel.

Wil je een compleet verzorgd ontbijt, uitgebreide lunch of diner, of stook je liever zelf de BBQ op? Het kan allemaal. Uiteraard regelen we ook de gezellige borrel met heerlijke hapjes om de vergadering af te sluiten. Neem je wensen met ons door en geniet van lekker eten en drinken in een relaxte sfeer.

Ontbijt

De dag aftrappen met een ontbijtje? Ons heerlijke boerenbreakfast bestaat uit lekkere broodjes met kaas, vleeswaren en zoet beleg, vers fruit, yoghurt, gekookt ei en een sapje.
€9,75 per persoon

Lunch 

Onze lunch bestaat uit diverse belegde broodjes, een lekker soepje of salade, yoghurt, vers fruit en appelsap van onze eigen appeltjes.
€17,50 per persoon

Borrel

Nog even gezellig naborrelen met iets lekkers? Dat kan! Het borrelarrangement bestaat uit een uur lang drankjes per persoon (wijn, bier of fris), kaasjes, worst, nootjes en groenten met dip.
€15,- per persoon 

BBQ of diner

Niets leukers dan nog even bijpraten en een lekker hapje eten met je collega’s of relaties. Sluit je bijeenkomst af met een gezellige BBQ of laat je verrassen door de kok met een een heerlijk buffet of diner naar wens.
Kosten op aanvraag