de mogelijkheden zijn eindeloos

Meetings & Events

Wat de reden voor je bijeenkomst ook is, de locatie is sfeerbepalend, zorgt voor de juiste ambiance en draagt bij aan een positieve ervaring van de deelnemers. Dankzij de landelijke ligging van de werkplaats in het buitengebied is deze daarom uitermate geschikt voor bijvoorbeeld teammeetings, presentaties en andere kleinschalige bijeenkomsten.

 

Vergadering of training

De werkplaats is zeer geschikt voor het houden van vergaderingen en trainingen. Ingericht met moderne apparatuur zoals een 65″ HD-TV, Samsung Smart-Flip, Sonos sound, maar we hebben natuurlijk ook gewoon een flip-over. Onze vergadertafel biedt plaats aan maximaal 8 personen.

MT meeting of wei sessie

De strategie voor het komende jaar bepalen? Brainstormen over uitdagingen? Het zal je verbazen hoeveel invloed de omgeving heeft op je team. Een groene omgeving biedt ruimte om uitdagingen anders te zien en stimuleert het out-of-the-box denken.
Doorbreek de sleur en zet je team op scherp!

Jubileum of event

Heb je iets te vieren? Een jubileum, een collega die met pensioen gaat of wil je een succesvol kwartaal gezellig afsluiten? Er zijn zoveel gelegenheden waarbij deze fantastische locatie uitkomst biedt. Voor informele bijeenkomsten is de werkplaats geschikt tot maximaal 12 personen.

Project of aanbesteding

Werk met je projectteam ontspannen een aantal dagen op een rustige locatie, zodat je je optimaal kunt concentreren op het project. Een vastloper of je hoofd vol? Loop even lekker een rondje buiten of trap een balletje. Laat aan het einde van de dag de boel de boel en pak het morgen weer samen op.